Creditcard of PayPal

Creditcard

U kunt eenvoudig en veilig betalen met uw creditcard. We werken met payment provider MultiSafePay. MultiSafepay bestaat sinds 1999 en Nederlands snelst groeiende Payment Service Provider. Met behulp van geavanceerde SSL technologie worden transactiegegevens versleuteld en worden je gegevens veilig over het internet verstuurd. Kijk bij het betalen naar de `https://` in de adresbalk van je browser - de `s` staat voor `secure` (=veilig).

PayPal

PayPal is een betalingssysteem waarmee je veilig, eenvoudig en snel kan betalen. Het gebruik van PayPal is gratis. Uw bank- of creditcardgegevens worden alleen door PayPal opgeslagen. Daarom is het bij aankopen met PayPal niet nodig bij iedere transactie opnieuw de gegevens over het internet te verzenden. Dit maakt betalen via PayPal extra veilig. Daarnaast maakt dit systeem betalen extra eenvoudig: met PayPal betaalt u slechts met twee klikken omdat de kaartgegevens gekoppeld zijn aan uw PayPal-account en u deze gegevens dus niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren.

U kunt meer informatie over PayPal vinden op www.paypal.nl

Hoe werkt PayPal?

  • Kies bij betaalwijze voor PayPal
  • Vul uw contactgegevens in.
  • Bevestig uw bestelling en klik op de knop `betaal met PayPal`.
  • U wordt nu naar de website van PayPal geleid.Log in op uw PayPal-Rekening. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich als gast aanmelden.
  • Controleer de betaling en klik op `Betaal` om definitief te betalen.
  • Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account. Hierna wordt uw bestelling direct verwerkt.