Geschiedenis

Wij zijn in 2001 begonnen met een fysieke winkel aan de Twekkelerweg in Hengelo met gemixt textiel. In 2008 is daar een webwinkel bijgekomen met de nadruk op een assortiment in beddengoed. De webwinkel onderscheidt zich door een zeer uitgebreid aanbod van grote merken als Cinderella, PiP, Essenza, Beddinghouse, Riviera Maison, Snurk en Damai. Daarnaast kan online ook ondermode, nachtmode en huishoudtextiel worden besteld.

Textielhuis.nl beste webwinkel Nederland
In 2012 is onze webwinkel www.textielhuis.nl in de categorie ‘slapen’ uitgeroepen tot beste webwinkel van Nederland. De competitie wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Nederlandse Thuiswinkel Awards. De consument bepaalt via stemmen en het geven van cijfers wie in verschilende categorieën de winnaar wordt. Alle 37.000 webwinkels in Nederland mogen aan de competitie meedoen. Er wordt beoordeeld op aspecten als service, assortiment en snelheid. 

Textielhuis dé favoriete winkel van de consument in Twente.
In 2016 waren we dé favoriete winkel van de consument in Twente. Tijdens de campagne Hart voor uw regio konden lezers van de regionale kranten stemmen op hun favoriete winkel.

Bedrijfsreportage
Bekijk hieronder ook onze bedrijfsreportages.