Zippe (met rits)

Zippe (met rits)

Met de dekbedovertrekken van met Zippe is het verwisselen van een dekbedovertrek een fluitje van een cent wordt: u ritst het overtrek los, klapt het open, legt uw dekbed erin en ritst het weer dicht. Klaar! Met dit systeem bespaart u niet alleen veel tijd, het wisselen kost u bovendien nauwelijks inspanning.

Deze dekbedovertrekken hebben een rits die linksonder in het dekbedovertrek gemaakt is en loopt door tot rechtsboven. Ook handig voor mensen met b.v reuma die niet genoeg kracht hebben om een dekbedovertrek op de normale manier om het dekbed te doen.De dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardige katoen.

Bekijk onderstaande video voor een impressie.


Weergegeven:
Sorteren op:
Zippe dekbedovertrek met rits Organic (satijn) Sale

Zippe dekbedovertrek met rits Organic (satijn)

Maat

  • 1-persoons 140x200/220cm + 1 sloop

Kleur

  • Multi

Zippe dekbedovertrekken met ritssluiting zijn dé uitkomst wanneer je makkelijk en snel je bed wilt v..

€ 69,95 € 59,95 Excl. BTW: € 49,55

Diverse soorten Zippe dekbedovertrekken

Deze dekbedovertrekken hebben een rits die linksonder in het dekbedovertrek gemaakt is en loopt door tot rechtsboven. U rits het overtrek open legt het dekbed erop en rits het dekbedovertrek dicht en u bent klaar.

Zippe dekbedovertrek kopen

Via onze webshop kunt u makkelijk en snel een Zippe dekbedovertrek bestellen. Bestelt u vandaag voor 15:00 uur? Uw bestelling wordt dan de volgende werkdag geleverd. Onze producten zijn scherp geprijsd en wij bieden een ruim assortiment. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 074 242 74 97. Wij geven u dan een persoonlijk advies. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 uur en 18:00 uur.