Goedkope Descanso dekbedovertrekken kopen

Goedkope Descanso dekbedovertrekken kopen

Het creëren van een luxe sfeer in uw slaapkamer wordt eenvoudig met de Descanso dekbedovertrekken. Descanso biedt u een exclusieve lijn waarbij gebruik is gemaakt van stijlvolle kleuren, mooie dessins en de beste stoffen. Het merk is opgericht door Daphne Deckers, wat zich uit in de uitstraling van de collectie.

Weergegeven:
Sorteren op:
Descanso dekbedovertrek 9319 (satijn, blauw) Sale

Descanso dekbedovertrek 9319 (satijn, blauw)

Maat

  • lits-jumeaux 240x200/220 + 2 slopen

Kleur

  • Blauw

100% katoensatijnen dekbedovertrek van Descanso. Dit overtrek heeft een instopstrook over de ge..

€ 39,95 € 29,95 Excl. BTW: € 24,75

Diverse soorten Descanso dekbedovertrekken

Bij de Descanso dekbedovertrekken heeft u keuze uit verschillende kleuren en dessins. Bij de overtrekken wordt gebruik gemaakt van zowel opvallende kleuren als neutrale tinten. Voorbeelden van neutrale tinten zijn zwart, grijs en wit. Deze tinten komen terug in overtrekken met strepen, bloemen en subtiele bladeren. Door de neutrale kleuren zullen deze overtrekken niet misstaan in elke slaapkamer. U kunt ook kiezen voor Descanso dekbedovertrekken waarbij meerdere kleuren op een smaakvolle manier gecombineerd zijn. Deze overtrekken hebben verschillende bloemenpatronen waarbij kleuren zoals roze, paars en lichtblauw gebruikt zijn. Dit zorgt voor een frisse uistraling die op zal vallen in uw slaapkamer. Met deze overtrekken kunt u eenvoudig wat kleur toevoegen aan uw slaapkamer. Als u meer wilt weten over een bepaalde overtrek, dan kunt u de productomschrijving raadplegen. De omschrijving bevat informatie over onder andere de stof en de kenmerken van de overtrek. U kunt gebruik maken van deze informatie als u een keuze voor een overtrek wilt maken. U kunt bij ons tevens terecht voor een dekbedovertrek van een ander merk. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld ook de Walra dekbedovertrekken en de HIP dekbedovertrekken.

Descanso dekbedovertrekken kopen

Bij Textielhuis heeft u keuze uit een ruim assortiment. Onze artikelen hebben scherpe prijzen waardoor u niet te veel betaalt. Bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst worden, worden de volgende werkdag geleverd. Wilt u graag deskundig advies of heeft u vragen? U kunt ons op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur bereiken door het nummer 074 242 74 97 te bellen.