Esprit dekbedovertrekken kopen

Esprit dekbedovertrekken kopen

Voor mensen die niet van één stijl houden zijn de Esprit dekbedovertrekken een uitkomst. Esprit is een modemerk dat in 1968 is opgericht in Californië. De overtrekken van Esprit zijn creatief ontworpen en er wordt gebruik gemaakt van diverse patronen en kleuren. U kunt daardoor bij dit merk terecht voor dekbedovertrekken met diverse uitstralingen.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Diverse soorten Esprit dekbedovertrekken

Bij de Esprit dekbedovertrekken heeft u keuze uit verschillende patronen. Enkele voorbeelden hiervan zijn klassieke patronen zoals bloemen, ruiten en strepen. Daarnaast biedt Esprit ook enkele aparte patronen, zoals grafische vormen en een kleurverloop. Bij enkele patronen kunt u kiezen uit meerdere kleuren en kleurcombinaties. Dankzij het gebruik van frisse en felle kleuren hebben de Esprit dekbedovertrekken een vrolijke uitstraling. Hierdoor kunt u eenvoudig een slaapkamer een frisse look geven. Bij sommige overtrekken worden meerdere tinten van één kleur gecombineerd. Dit zorgt voor een rustig geheel. Houdt u juist van verschillende kleuren? Esprit biedt ook overtrekken aan waarbij diverse kleuren gecombineerd worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een overtrek waar geel, groen en blauw in verwerkt zijn. Deze overtrekken zijn wat opvallender dan de overtrekken met meerdere kleurtinten. In de productomschrijving vindt u meer informatie over elke overtrek. Hierin staat onder andere het materiaal van de overtrek en de maten waarin de overtrek verkrijgbaar is. Naast de Esprit dekbedovertrekken kunt u bij ons ook terecht voor andere dekbedovertrekken. Enkele voorbeelden zijn de Marjolein Bastin dekbedovertrekken en de Melli Mello dekbedovertrekken.

Esprit dekbedovertrekken kopen

Bij Textielhuis kunt u eenvoudig een dekbedovertrek van Esprit kopen. Als u vandaag een bestelling plaatst voor 15:00 uur, dan heeft u de eerstvolgende werkdag uw nieuwe overtrek in huis. Naast Esprit vindt u in ons ruime assortiment ook andere merken met scherp geprijsde artikelen. Als u deskundig advies nodig heeft, dan kunt u ons tussen 09:00 uur en 18:00 uur op werkdagen bellen via het nummer 074 242 74 97.