HIP

HIP

Als u van kleuren en opvallende patronen houdt, dan is het zeker de moeite waard om te kijken bij de HIP dekbedovertrekken. U kunt het merk HIP herkennen aan het gebruik van diverse felle kleuren in combinatie met verschillende patronen en vormen in één dekbedovertrek. Dit zorgt voor dekbedovertrekken met een vrolijke en frisse uitstraling.

Weergegeven:
Sorteren op:

HIP dekbedovertrek Tessya (5365, multi)

Maat

  • 2-persoons 200x200/220cm + 2 slopen

Kleur

  • Multi

Dit mooie dessin uit de HIP collectie is van 100% katoen-satijn. Waardoor de kle..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02

Diverse soorten HIP dekbedovertrekken

Dankzij de vrolijke vormgeving van de HIP dekbedovertrekken zijn de overtrekken niet alleen geschikt voor volwassenen die van kleur houden, maar ook voor kinderslaapkamers. De HIP dekbedovertrekken hebben een basiskleur die zowel neutraal als felgekleurd kan zijn. Hierbij kunt u denken aan een witte, grijze of blauwe basis. De dekbedovertrekken met een neutrale basiskleur zijn ook opvallend, maar net iets subtieler dan de overtrekken met een felle basiskleur. Over de basiskleur zijn bloemen, dieren en vormen aangebracht in diverse kleuren zoals roze, groen, geel en oranje. De combinatie van de basiskleur en de kleuren en vormen die daar overheen geplaatst zijn wisselt per model. U kunt daardoor zelf bepalen welke kleuren en patronen u het meest aanspreken. Wilt u meer informatie over een bepaalde overtrek? In de productomschrijving vindt u onder andere informatie over het materiaal, de afmetingen en andere kenmerken van de overtrek. Wilt u ook nog kijken bij dekbedovertrekken van andere merken? In ons assortiment vindt u onder andere Blond Amsterdam dekbedovertrekken en Walra dekbedovertrekken.

HIP dekbedovertrekken kopen

Wilt u een HIP dekbedovertrek bestellen? Als u bij Textielhuis voor 15:00 uur bestelt, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag al geleverd. Wij bieden u een ruim aanbod aan producten met een scherpe prijs, waardoor u nooit te veel betaalt. Als u vragen heeft of als u van deskundig advies voorzien wilt worden, dan kunt u ons bellen via het nummer 074 242 74 97 op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur.