Donzen hoofdkussen

Donzen hoofdkussen

Een goed hoofdkussen is belangrijk voor een goede nachtrust. U zult dankzij een goed kussen niet alleen lekkerder slapen, maar de kans op nekklachten zal ook veel minder worden. Een donzen hoofdkussen is ideaal voor mensen die graag het kussen willen vormen naar eigen smaak. Hierdoor kunt u zelf bepalen op welke manier het kussen het meest comfortabel ligt.

Weergegeven:
Sorteren op:

Dit hoofdkussen van Polydaun is gevuld met gecertificeerd 15% eendendons, klasse 1, DIN EN 12934 van..

€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02

Soepel en comfortabel 3-kamer hoofdkussen met de zachtheid van dons aan de buitenzijden en de stevig..

€ 69,95 Excl. BTW: € 57,81

Kiezen voor een donzen kussen

De voordelen van een donzen hoofdkussen zijn naast de hoge vormbaarheid ook de eigenschappen van het materiaal. Dons biedt namelijk warmte tijdens de koudere seizoenen, maar is tegelijkertijd ook goed ventilerend. Het is daardoor mogelijk om een donzen kussen het hele jaar door te gebruiken. Daarnaast is dons ook een zacht en comfortabel aanvoelend materiaal. Er zijn ook kussens met een mix van dons en veren. Dons is aangenaam zacht en veren zorgt voor stevigheid. Bij elk donzen hoofdkussen staat aangegeven welke afmetingen het kussen heeft, uit welke materialen de tijk en de vulling bestaat en welke andere eigenschappen het kussen heeft. Op basis van die informatie kunt u een keuze maken. Bij Textielhuis kunt u naast een donzen hoofdkussen ook kiezen voor een ander hoofdkussen. Voorbeelden van kussens met andere materialen als vulling zijn een veren kussen en een wollen kussen. Veren kussens hebben dezelfde eigenschappen als donzen kussens en wollen kussens kunnen ook het hele jaar door gebruikt worden.

Een donzen kussen kopen

U kunt bij Textielhuis eenvoudig een donzen kussen kopen. Het nieuwe kussen heeft u de volgende werkdag al in huis als u vandaag voor 15:00 uur een bestelling plaatst. U betaalt bij ons nooit te veel dankzij de scherpe prijzen en wij hebben een ruim aanbod. Voor deskundig advies of voor vragen over onze producten kunt u ons bellen via het nummer 074 242 74 97 tussen 09:00 uur en 18:00 uur.