Katoenen hoofdkussen

Katoenen hoofdkussen

Voor ademende en koele kussens zijn natuurlijke materialen de beste keuze. Kiezen voor een katoenen kussen in de zomer is dan ook een goede keuze. Katoen heeft namelijk vochtregulerende eigenschappen waardoor zweet goed afgevoerd wordt. Het is hierdoor een erg geschikt materiaal voor mensen die het ’s nachts snel warm krijgen of tijdens warme zomeravonden. In de webshop heeft u keuze uit diverse katoenen hoofdkussens.

Weergegeven:
Sorteren op:

Volumineus 100% katoenen hoofdkussen met een gewatteerde katoenen tijk. Het kussen is puur natuur en..

€ 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Dit F.A.N. hoofdkussen is gevuld met katoen en polyesterbolletjes die zorgen voor een goed..

€ 29,00 Excl. BTW: € 23,97

Kiezen voor een katoenen hoofdkussen

Bij de katoenen kussens heeft u keuze uit enkele modellen. Naast kussens die gemaakt zijn van alleen katoen zijn er ook kussens die een mix van katoen en polyester bevatten. Het polyester zorgt voor een goede ondersteuning terwijl het katoen zorgt voor de ademende eigenschappen. Katoen voelt niet alleen koel aan maar is ook antiallergisch. Het is daardoor erg geschikt voor volwassenen en kinderen die allergisch zijn voor huisstofmijt. Twijfelt u welk katoenen kussen het meest voor u geschikt is? Bij elk katoenen hoofdkussen staat aangegeven uit welke materialen de vulling en het tijk bestaat, welke afmetingen het kussen heeft en welke unieke kenmerken elk model heeft. Op basis daarvan kunt u eenvoudig een geschikt kussen vinden. Bij Textielhuis kunt u ook een hoofdkussen met een ander materiaal bekijken. Zo bevat ons assortiment naast katoenen kussens ook donzen kussens en kapok hoofdkussens. Een kapok hoofdkussen voelt net als katoen koel aan en dons is het hele jaar door geschikt.

Een katoenen kussen kopen

Bij Textielhuis kunt u gemakkelijk een katoenen hoofdkussen kopen. Het nieuwe kussen wordt de volgende werkdag al bezorgd als u vandaag voor 15:00 uur bestelt. Bij ons betaalt u nooit te veel door de scherpe prijzen en u heeft keuze uit een ruim aanbod. U kunt ons bereiken op het nummer 074 242 74 97 voor vragen of voor deskundig advies. Wij zijn bereikbaar tussen 09:00 uur en 18:00 uur.