Latex hoofdkussen

Latex hoofdkussen

Kussens kunnen uitgezocht worden aan de hand van het seizoen, maar ook op basis van persoonlijke wensen of voorkeuren. Heeft u vaak last van uw nek? Dan is een latex hoofdkussen misschien wel een goede optie voor u. Een latex kussen is namelijk vormvast waardoor het een goede ondersteuning biedt. Het materiaal latex heeft nog meer goede eigenschappen. U kunt in onze webshop dan ook enkele latex kussens vinden.

Weergegeven:
Sorteren op:

Hou je van een veerkrachtig kussen en slaap je op een tamelijk stevig bed? Dan biedt de Silvana Supp..

€ 119,00 Excl. BTW: € 98,35

Hou je van een stevig kussen en slaap je ook op een stevig bed? Dan biedt de Larimar je de perfecte ..

€ 119,00 Excl. BTW: € 98,35

Kiezen voor een latex hoofdkussen

Een latex kussen is niet alleen vormvast maar ook antiallergisch. Het synthetische materiaal voorkomt huisstofmijt, waardoor kinderen en volwassenen met een allergie aangenaam kunnen slapen. Ook is een latex hoofdkussen een betere keuze in de zomer dan bijvoorbeeld een traagschuim kussen. Bij het materiaal latex is er namelijk minder sprake van vochtontwikkeling. Doordat latex synthetisch is, wordt het sneller warm dan natuurlijke materialen. Dit voelt aangenaam aan in de winter, maar kan misschien te warm zijn in de zomer. Bij de latex kussens heeft u keuze uit enkele modellen. Zo kunt u kiezen voor een stevig kussen of voor een extra stevige variant, afhankelijk van de steun die u nodig heeft. Naast latex hoofdkussens vindt u in ons assortiment ook andere hoofdkussens. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een kapok hoofdkussen of voor een katoenen hoofdkussen. Zowel katoen als kapok is vochtregulerend en voelt koel aan, waardoor ze erg geschikt zijn voor de warme maanden.

Een latex kussen kopen

Bij Textielhuis kunt u makkelijk en snel een latex kussen kopen. Uw nieuwe kussen wordt de eerstvolgende werkdag al bij u thuis bezorgd als u vandaag voor 15:00 uur een bestelling plaatst. U profiteert bij ons van scherpe prijzen en een ruim aanbod aan producten. Voor vragen of voor een deskundig advies kunt u ons bereiken op het nummer 074 242 74 97 tussen 09:00 uur en 18:00 uur.