Tencel hoofdkussen

Een Tencel hoofdkussen is ideaal voor de zomer. Ook is het erg geschikt als u het snel warm heeft ’s nachts of als u veel transpireert. Het natuurlijke materiaal Tencel is gemaakt van plantaardige vezels. Het lijkt qua kenmerken dan ook erg veel op katoen. Een Tencel hoofdkussen is net als een katoenen kussen geschikt om te gebruiken tijdens warmere maanden. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Een lekker zach en fijn kussen van Frankenstolz, opschudbaar en met rits zodat de vulling te doseren..

€ 34,95 Excl. BTW: € 28,88

Kiezen voor een Tencel hoofdkussen

Een Tencel kussen heeft wel enkele voordelen ten opzichte van een katoenen kussen. Doordat Tencel kunstmatig gemaakt is van planten, heeft het de goede eigenschappen van natuurlijke en synthetische materialen. Het voelt glad en zacht aan en het neemt veel meer vocht op dan katoen, waardoor het kussen minder snel klam aanvoelt. Ook kunt u Tencel het hele jaar door gebruiken, doordat het koel aanvoelt in de zomer en warmte isoleert in de winter. Als u moeite heeft met het kiezen van een Tencel kussen, dan kunt u de informatie bij elk model lezen. Wilt u ook nog even kijken bij andere hoofdkussens? Wij hebben namelijk ook kussens met andere materialen, zoals een latex kussen of een synthetisch hoofdkussen. Deze kussens hebben allemaal andere eigenschappen, waardoor u eenvoudig een passend kussen kunt vinden. Zowel latex als synthetische kussens zijn antiallergisch en daardoor geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Een tencel kussen kopen

Het kopen van een Tencel kussen bij Textielhuis is snel en gemakkelijk. De volgende werkdag wordt uw kussen al bezorgd als u uw bestelling vandaag voor 15:00 uur plaatst. Bij ons profiteert u van een ruim assortiment en scherpe prijzen. Heeft u vragen over een product of wilt u advies? Wij kunnen u telefonisch helpen als u tussen 09:00 uur en 18:00 uur het nummer 074 242 74 97 belt.