Veren hoofdkussen

Veren hoofdkussen

Een veren hoofdkussen heeft dezelfde eigenschappen als een donzen hoofdkussen. Dit natuurlijke materiaal is zacht en zeer vormbaar, waardoor u zelf kunt bepalen wanneer het kussen aangenaam ligt. Ondanks dat een veren hoofdkussen vormbaar is biedt het wel een goede ondersteuning. De kans op nekklachten en hoofdpijn wordt daardoor voorkomen. Via onze webshop kunt u makkelijk een veren kussen uitkiezen en bestellen.

Weergegeven:
Sorteren op:

Een heerlijk zacht hoofdkussen gevuld met witte Europse eendenveertjesvormt zich perfect naar..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Een heerlijk zacht hoofdkussen gevuld met witte Europse eendenveertjesvormt zich perfect naar..

€ 24,95 Excl. BTW: € 20,62

Een heerlijk stevig en ondersteunend hoofdkussen gevuld met witte Europese eendenveertjes gemen..

€ 24,95 Excl. BTW: € 20,62

Een medium stevig en ondersteunend boxmodel hoofdkussen gevuld met witte Europese eendenveertjes. ..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Kiezen voor een veren kussen

Er zijn meerdere redenen om voor een veren kussen te kiezen. Naast de vormbaarheid heeft het materiaal ook goede eigenschappen voor elk seizoen. Veren voelen namelijk warm aan in de koudere maanden, terwijl het ook ventilerend is. Hierdoor voelt het tijdens elk seizoen aangenaam aan en heeft u het niet snel te koud of te warm. Een veren kussen is meestal gevuld met eendenveertjes die afkomstig zijn uit Europa. Om een keuze te kunnen maken tussen de veren kussens kunt u de informatie lezen. Hier vindt u de afmetingen, de kenmerken, het materiaal van de vulling en het tijk en het gewicht. Deze informatie kunt u gebruiken om voor u het beste kussen uit te kiezen. Wilt u ook nog even kijken bij onze andere hoofdkussens? Naast veren hoofdkussens hebben wij ook traagschuim hoofdkussens. Tevens kunt u bij ons een Tencel hoofdkussen bestellen. Hierdoor kunt u altijd een geschikt kussen voor uw persoonlijke wensen vinden. Traagschuim vormt zich langzaam naar uw hoofd waardoor u comfortabel slaapt en Tencel is een natuurlijk materiaal dat erg zacht aanvoelt.

Een veren kussen kopen

Het bestellen van een veren hoofdkussen bij Textielhuis is makkelijk en snel. U heeft de eerstvolgende werkdag het kussen al in huis als u voor 15:00 uur uw bestelling plaatst. U profiteert bij ons van scherp geprijsde artikelen en een ruim assortiment. Wilt u graag deskundig advies of heeft u vragen? Als u tussen 09:00 uur en 18:00 uur het nummer 074 242 74 97 belt helpen wij u graag.