Wollen hoofdkussen

Wollen hoofdkussen

Het natuurlijke materiaal wol wordt gebruikt voor kussens en dekbedden. Wol is namelijk geschikt voor alle seizoenen, doordat het zowel warmte isoleert als ademend is. Hierdoor heeft u het met een wollen hoofdkussen tijdens de zomer koel en is het in de winter aangenaam warm. Wol heeft naast deze fijne eigenschappen nog meer voordelen. In ons assortiment vindt u dan ook enkele wollen hoofdkussens.

Weergegeven:
Sorteren op:

Dit wollen hoofdkussen van Texeler biedt een gezonde nachtrust. Uw spieren kunnen zich optimaal onts..

€ 89,00 Excl. BTW: € 73,55

Dit wollen hoofdkussen van Texeler met neksteun biedt een gezonde nachtrust. Uw spieren kunnen zich ..

€ 99,00 Excl. BTW: € 81,82

Kiezen voor een wollen hoofdkussen

Dankzij de ademende en isolerende eigenschappen is een wollen kussen een goede keuze voor elk seizoen. Daarnaast voelt wol zacht aan en u kunt het kussen daardoor naar eigen smaak vormen. Wel geeft een wollen kussen voldoende steun voor een aangename nachtrust. Bij enkele modellen kan de hoeveelheid vulling worden aangepast naar eigen smaak, doordat de vulling is gemaakt van wollen bolletjes. U kunt bijvoorbeeld wat vulling eruit halen voor een kussen dat makkelijker te vormen is. Bij de wollen kussens wordt gebruik gemaakt van Texelse wol. Bij Textielhuis kunt u eenvoudig een geschikt hoofdkussen vinden voor elk seizoen en voor uw wensen. Zo kunt u bij ons naast een wollen hoofdkussen ook een traagschuim kussen of een veren hoofdkussen bestellen. Net als wol zijn veren ook geschikt voor elk seizoen. Een traagschuim kussen is het meest geschikt voor mensen die graag een kussen willen dat zich aanpast aan het hoofd.

Een wollen kussen kopen

Het kopen van een wollen kussen is gemakkelijk en snel bij Textielhuis. U heeft de volgende werkdag uw nieuwe kussen al thuis als u uw bestelling plaatst voor 15:00 uur. Bij ons kunt u profiteren van scherp geprijsde producten en een ruim aanbod. Heeft u deskundig advies nodig of heeft u vragen? Wij kunnen u helpen via de telefoon als u tussen 09:00 uur en 18:00 uur het nummer 074 242 74 97 belt.