Muchachomalo

Muchachomalo

Het merk Muchachomalo staat bekend om de opvallende boxers voor heren. Ondanks dat het merk een ruime collectie aan boxers heeft voor mannen, kunnen dames ook bij dit vrolijke en opvallende merk terecht voor uniek ondergoed. In onze webshop vindt u verschillende soorten Muchachomalo dames ondergoed, waaronder de Muchachomalo dames boxers, tanktops en triangle tops. Met deze producten heeft u de meeste basiskleding al in huis.

Er zijn geen producten in deze categorie.

De soorten Muchachomalo dames ondergoed

De Muchachomalo dames boxers hebben net als de heren boxers unieke patronen en frisse kleuren. De dessins van de boxers voor dames zijn iets subtieler en vrouwelijker dan de originele boxers. Tevens is de elastieken band smaller en dat zorgt voor een elegant ontwerp. U kunt de Muchachomalo dames boxers los kopen of in 2-packs. De 2-packs bestaan meestal uit een effen boxer en een boxer met een dessin. De losse boxers zijn opvallend qua patroon en kleurgebruik. Naast boxers kunt u ook bij Muchachomalo terecht voor tanktops. Deze effen hemden kunt u onder uw gewone kleding dragen als extra laagje. Dit zorgt voor wat meer warmte. Ook biedt dit merk triangle tops aan met opvallende dessins. Deze tops kunt u dragen als bh. Wilt u de hele collectie van Muchachomalo ondergoed in onze webshop bekijken? Naast Muchachomalo dames ondergoed bieden wij ook ondergoed voor heren, jongens en meisjes aan van dit merk. Het hele gezin kan hierdoor bij Muchachomalo terecht.

Muchachomalo dames boxers kopen

Het Muchachomalo dames ondergoed kunt u makkelijk bestellen bij Textielhuis. U heeft de producten de volgende werkdag al in huis als u vandaag voor 15:00 uur een bestelling plaatst. Al onze scherp geprijsde artikelen vindt u in het ruime assortiment van onze webshop. Voor vragen of voor deskundig advies kunt u telefonisch contact opnemen via het nummer 074 242 74 97. U kunt ons doordeweeks bereiken tussen 9:00 uur en 18:00 uur.