Nieuw Mondmasker FFP2 - KN95 (10 stuks)

Dit ademhalingbeschermingsmasker voldoet aan de Europese richtlijn Persoonlijke Beschermingsmiddelen en aan GB2626:2006, equivalent aan NEN 149:2001+A1:2009.
Gebruik bij een ademhalingbeschermingsmasker van wegwerpmateriaal een type zonder uitademventiel, aangezien er bij een ventiel de kans bestaat dat bij spatten druppels via het ventiel binnendringen. Dit is geen chirurgisch mondkapje, maar een ademhalingsmasker. Met een chirurgisch mondmasker beschermt men de omgeving, en met een FFP2-masker beschermt u zichzelf.

Dit mondkapje is een mondneusmasker type KN95 / FFP2. Het masker is ontworpen om blootstelling aan bepaalde deeltjes in de lucht te helpen verminderen (waaronder fijne stofdeeltjes, “natte” deeltjes en nevel). En beschermt je dus tegen bacteriën en virusdeeltjes. Dit masker heeft een verstelbare neusklem om te zorgen voor een veilige afdichting.

Hoe zet ik het masker veilig op?
Voordat je het masker uit de verpakking haalt, is het van belang om je handen goed te wassen. Haal vervolgens het masker uit de verpakking en zorg dat je alleen de buitenkant van het masker aanraakt. Zet het masker over je mond en bevestig de elastieken achter je oor. Zorg dat de elastieken niet gedraaid zitten en pas eventueel aan. Druk de metalen strip bij de neus aan om zo het masker goed af te sluiten. Test of het masker goed is afgesloten door 3 keer hard uit te ademen in het mondkapje. Als je lucht bij je neus weg voelt glippen kun je de neusstrip aanpassen en kijken of het beter is afgesloten. Raak zo min mogelijk het kapje aan tijdens het dragen. Als je masker vochtig wordt tijdens het dragen is het verstandig om deze te vervangen.

Hoe verwijder ik het masker veilig van mijn gezicht?
Om het masker te verwijderen moet je ervoor zorgen om niet het masker aan te raken. Raak alleen de elastieken aan en verwijder het masker ook door alleen de elastieken van je hoofd te halen. Wanneer het masker van je hoofd is verwijderd, kan je het in een gesloten vuilniszak weggooien. Zorg, na het weggooien, dat je je handen weer wast. Deze mondkapjes zijn voor eenmalig gebruik.

Let op: in verband met hygiene redenen kunnen de mondkapjes niet geretourneerd worden.

Mondmasker FFP2 - KN95 (10 stuks)

  • Model: KN95-QC03
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 24,95
De voordelen
 Voor 16.00 besteld, morgen in huis
 Gratis verzending in NL vanaf €100,-
 14 dagen bedenktijd
 Achteraf betalen
 Meer dan 10.000 producten
Betrouwbaar

Tags: mondmasker, mondkapje, gezichtsmasker, masker