Geschiedenis

Een klein stukje geschiedenis brengt ons terug naar 2001, de opening van onze eigen winkel aan de Twekkelerweg in Hengelo, wat waren we trots en wat hadden we veel plannen. 


Veel van die plannen zijn ook uitgekomen. Zo hebben we reeds in 2011 het pand van de buurman erbij gekocht en onze winkel uitgebreid. Het basisassortiment is toen vergroot en nieuwe producten als outdoor, accessoires en zenartikelen zijn toegevoegd. Zo hebben we een nog breder aanbod kunnen creëren en dat voelt goed.

We blijven ons ontwikkelen, zijn innovatief en staan zeker niet stil, dat is ook wat ons werk zo mooi maakt.

Echter de stap om in 2008 online te gaan was best spannend, maar we waren zo gedreven om hier een succes van te maken. En als je nu kijkt, dan is online een platform voor ons geworden waar we niet meer weg te denken zijn. Niet voor niets werden we in 2012 uitgeroepen tot winnaar van de Thuiswinkel Awards en in 2016 tot favoriete winkel van de consument in Twente. Dat doet natuurlijk iets met je.

Heel trots waren we ook toen we in 2020 de website www.zenartikelen.nl hebben overgenomen. Een eigen webshop met hoogwaardige yogaproducten die we verder uitbouwen. Onder andere met ons eigen merk Zenses®. Zo hebben we meer eigen productlijnen opgezet de laatste jaren. Allemaal met als doel een eerlijk product van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.