Retourneren

 1. Zichttermijn & retourregels
  Voor bestellingen geldt een zichttermijn van 30 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren: binnen de zichttermijn van 30 dagen als het artikel compleet is in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking. 
  Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

 2. Retourafspraak
  Meld een retouropdracht via het online retourformulier en wacht op instructies. Heb je een account? Gebruik deze dan om de retour aan te vragen. Inloggen in mijn account.

  Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang: Voeg altijd een kopie van de factuur of een uitgeprinte retourbon bij het pakket. Stuur je meer dan één pakje terug en heb je maar één retourbon, voeg dan bij de andere pakketten een brief met daarop je naam, adres en klantnummer.

 3. Ruilen
  Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel b.v. in een andere maat of kleur kan door dit aan te geven in de retouropdracht of op de bon die meegestuurd wordt met het pakketje.

 4. Terugbetaling
  We streven ernaar om binnen 3 werkdagen na ontvangst het orderbedrag retour te storten.