Traagschuim hoofdkussen

Traagschuim hoofdkussen

Van alle materialen die gebruikt worden voor kussens is traagschuim misschien wel het meest bijzonder. Dit materiaal vormt zich namelijk langzaam naar uw hoofd als u op een traagschuim hoofdkussen gaat liggen. Door de druk van het hoofd zakt het kussen in waardoor u comfortabel ligt. Het biedt daardoor een goede steun en het houdt warmte vast.

Weergegeven:
Sorteren op:
Tempur Ombracio kussen (perfect voor buikslapers) -41%

De speciale vormgeving van het kussen helpt u uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw ..

€ 169,00 € 99,95 Excl. BTW: € 82,60

Tempur Sonata kussen (perfect voor zijslapers) -46%

Wanneer u gedurende de nacht verandert van positie en van uw rug naar uw zij draait, dan zult u het ..

€ 149,00 € 79,95 Excl. BTW: € 66,07

Kiezen voor een traagschuim kussen

Voor mensen met nekklachten kunnen traagschuim hoofdkussens uitkomst bieden. Dit materiaal past zich aan het hoofd aan, waardoor het altijd comfortabel ligt. Daarnaast houdt het de warmte van het lichaam vast, waardoor het een prettig materiaal is tijdens de koudere seizoenen. Voor mensen die het snel warm krijgen of veel transpireren is een traagschuim kussen minder geschikt, doordat het synthetische materiaal het vocht niet goed kan afvoeren. Voor sommige mensen zijn tijdens de zomer de natuurlijke materialen een betere keuze. Twijfelt u over welk traagschuim hoofdkussen het beste bij u past? Wij raden u aan om de productinformatie te lezen, want daar staan alle kenmerken van elk kussen in. Bij Textielhuis kunt u altijd een geschikt hoofdkussen vinden. Wij bieden namelijk ook andere kussens naast traagschuim hoofdkussens aan, waardoor u ook voor een synthetisch hoofdkussen of een Tencel hoofdkussen bij ons terecht kunt. Synthetische kussens zijn antiallergisch, makkelijk te reinigen en goed vormbaar. Tencel is een natuurlijk materiaal dat zacht aanvoelt en qua eigenschappen lijkt op katoen.

Een traagschuim kussen kopen

Het kopen van een traagschuim kussen is bij Textielhuis binnen enkele minuten geregeld. De eerstvolgende werkdag heeft u uw kussen al thuis als u vandaag voor 15:00 uur bestelt. U profiteert bij ons van een ruim aanbod en van scherp geprijsde artikelen. Heeft u advies nodig of heeft u vragen? Wij helpen u graag als u tussen 09:00 uur en 18:00 uur het nummer 074 242 74 97 belt.