Veilig bestellen

Online winkelen is een snelle, veilige en comfortabele manier om uit te zoeken en te kopen wat jij wilt. Het Webshop keurmerk garandeert dat je veilig en betrouwbaar winkelt bij textielhuis.nl. Doordat online winkelen steeds populairder wordt en er steeds meer webwinkels komen, is het belangrijk dat je goed oplet bij wie je winkelt. Dan is en blijft online winkelen een heel veilige optie. Voor textielhuis.nl geldt bijvoorbeeld dat we alleen het adres www.textielhuis.nl gebruiken voor de verkoop van producten. Let dus goed op de url, bovenin je scherm! Alleen als er www.textielhuis.nl staat dan bevind je je in ons online warenhuis.


De veilige textielhuis.nl site kun je verder herkennen doordat voor het verzenden van gevoelige informatie, zoals je betaalgegevens, gebruik wordt gemaakt van een beveiligde internetverbinding. Bij een beveiligde internetverbinding staat er https://www.textielhuis.nl in de adresbalk van je browser in plaats van het normale http://. De letter ‘s’ staat voor ‘secure’ (veilig). Bovendien zie je ook nog een klein slotje in de adresbalk en kleurt de adresbalk groen.Wij adviseren je verder aan niemand je klantnummer, wachtwoord of andere gegevens betreffende jouw textielhuis-account af te geven.


Phishing e-mails
Phishing is de verzamelnaam voor alle digitale activiteiten waarmee criminelen proberen persoonlijke informatie te ontfutselen door o.a. gebruik te maken van namen van banken of bedrijven. Met deze informatie kan fraude met internetbankieren, pinpassen, creditcards of jouw identiteit worden gepleegd. Textielhuis.nl zal nooit via een e-mail vragen naar persoonlijke gegevens. Wij adviseren je met klem niet op links in dit soort e-mails te klikken of je gegevens op te geven als je niet zeker bent van de afzender. Voor meer informatie over Phishing, of over wat je tegen Phishing kunt doen, verwijzen wij je naar www.veiligbankieren.nl